HC Auto A/S
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Synstjek hos Bosch Car Service Odder

Vi sørger for, at du slipper for anmærkninger!

Anmærkninger til bilsynet? Den klarer vi. Du skal blot tage synsattesten med til vores værksted, så klarer vi resten. Vores værksted er akkrediteret af SWEDAC til at eliminere anmærkninger. Det betyder, at er kan udføre efterkontrol af egne bilreparationer. Et veludført arbejde betyder, at du slipper for anmærkninger. Og at du sparer tid og penge, fordi du slipper for endnu en synsrunde. Bilinspektion. Forudsætningen for at undgå anmærkninger er, at vi har foretaget reparation af bilen her på værkstedet. En bilejer kan altså ikke selv reparere sit køretøj og være sikker på at slippe for anmærkninger hos et akkrediteret værksted.

Forudgående inspektion

Hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før bilsynet, kan du få hjælp hos os med en forudgående inspektion. I forbindelse med inspektionen kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.